Albin Lee Meldau

Boka Albin Lee Meldau här

Nu kan du boka Albin Lee Meldau hos oss. Albin har snabbt blivit en av våra mest älskade artister och han har hyllats för sin röst och sitt unika uttryck. Med sina poetiska och känslosamma texter, varvat med vackra melodier och en hisnande röst, har Albin förmågan att berätta en historia, vare sig det är på svenska eller engelska.

Albin släppte sin debutsingel “Lou Lou” 2016, en låt som nådde lyssnare över hela världen. Den följdes av två EP-skivor och turnéer i Europa och USA. Två år senare gick han från att vara en omtalad debutant, till att få sitt stora genombrott i programmet Så mycket bättre.

Samma år släpptes debutalbumet ‘About You’, det fortsatte att ge Albin både svensk och internationell uppmärksamhet. Albumet följdes upp av slutsålda turnéer samt EP-skivan “The Purgatory Sessions” som innehåller akustiska versioner av låtar från debutalbumet.

Albins andra album “På svenska” släpptes 2021. Det är en mycket personlig skiva där han berättar historien om sin resa från aktiv drogmissbruk till ett nyktert liv. Den innehåller texter som är gripande, känslosamma, brutala och ärliga. Albin

I juni 2023 släppte Albin låten “When You’re Here”, som är det första smakprovet från hans kommande engelska album. Det är också det första engelska släppet sedan förra årets hit “Forget About Us”. Den nya musiken följer också i spåren av den enorma succén med Albins så älskade låt “Josefin”. En låt som närmare två år efter att den släpptes, har uppnått 4 x Platina och legat stadigt på Svensktoppen.

Boka Albin Lee Meldau till ditt nästa event!