Amy Diamond

Boka Amy Diamond här

Nu kan du boka Amy Diamond hos oss! Redan som tolvåring uppenbarade sig Amy Diamond som en häpnadsväckande färdig sångerska och underhållare. ”What´s in it for me” blev 2002 en omedelbar hit och det var nog många som frågade sig hur en så ung tjej kunde frammana en röst så fullödig och vuxen. Utan att för den skull förlora en ungdomlig lekfullhet, något som tydligt präglade den dansanta låten.

Sedan dess har Amy Diamond ytterligare växt i sin roll som fullblodsproffs. Efter vägen har hon strött poppärlor som ”Welcome to the city”, ”Champion”, ”Shooting star”, ”Don’t cry your heart out”, ”Big guns”, ”It can only get better, is it love?” och ”Thank you”. Hon medverkade som yngsta deltagare i Körslaget 2009 med en egen kör ifrån Jönköping.

2021 debuterade Deasismont som manusförfattare till TV-serien Thunder in my heart, där hon också spelar huvudrollen. För serien nominerades hon till Kristallen och fick Bo Widerberg-stipendiet med motiveringen: ”Precis som Bo Widerberg förmedlar årets stipendiat en stark känsla av närvaro och pulserande liv i sin modiga, filmiska debut. I en långt ifrån tillrättalagd värld bär karaktärerna på någon slags skam och agerar inte alltid moraliskt rätt. Det framstår dock att filmskaparen älskar sina karaktärer, även när de uppträder som mörkast”. Hon vann Kristallen 2021 i kategorin årets kvinnliga skådespelerska i en tv-produktion för sin medverkan i Thunder in my heart.  Amy

Det går att boka Amy Diamond singback eller som gästartist till befintligt band.