Andreas Weise

Boka Andreas Weise hos oss

Boka Andreas Weise till ert event!

Hans stora genombrott kom i Idol 2010 där han blev stor publikfavorit och briljerade med fantastiska versioner av tidlösa låtar. Programledaren Peter Jidhe kallade honom för ”Mr Entertainment” och ”min efterträdare på programledarposten” innan Andreas slutade på en hedrande femteplats.

I TV4:s succéproduktion Let’s Dance 2011 dansade han vidare in i folkets hjärtan. Sedan släppte han sitt debutalbum som fick överlag lysande recensioner. 2015 medverkade Andreas i Melodifestivalen med låten ”Bring out the fire”. Andreas

Andreas Weise är en modern artist med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken. Hans senaste singel heter “My Love Runs Deep” och hösten 2019 åkte han på sin första egna turné “NÄRA Andreas Weise”.

Efter vinsten i Stjärnornas Stjärna har Andreas Weise inte direkt legat på latsidan. Han har arbetat i studion med nya låtar, gigat, varit med familjen samt fokuserat på att sänka sitt handicap på golfbanan.

“My Love Runs Deep” är första singelsläppet på länge och är en modern poplåt som är skriven av Weise själv tillsammans med låtskrivarna David Fremberg och Alexander Holmgren. För produktionen står Fredrik Sonefors (Norlie KKV, Hanna & Liamoo m.fl).

Andreas Weise framträder i många olika former. Ni kan boka Andreas Weise med eget band, som gästartist till befintligt kompband, som solist med endast gitarr eller med en smidig liten duo/trio.