Anna Book

Boka Anna Book här

Nu kan du boka Anna Book hos oss!

I mitten av 1985 deltog Anna i ungdomsserien Solstollarna, där hon upptäcktes och fick spela in sitt första album ”Killsnack”. Titelspåret låg länge på Svensktoppen. Året därefter deltog hon i Melodifestivalen med låten ABC, som slutade på femte plats och blev hennes stora genombrott.   Anna

2006 vann hon åter igen folkets hjärtan i TV-programmet Let’s Dance på TV4. Hon och danspartnern David Watson blev ett av de populäraste paren hos tittarna, de hamnade till slut på en hedrande andra plats. Hon släppte i samband med detta albumet ”Let´s dance + 13 favoriter” med olika favoritcovers.

2007 medverkade Anna i den svenska Melodifestivalen med låten ”Samba Sambero”, som slutade på nionde plats i finalen. Den 14 mars 2007 släpptes hennes senaste album ”Samba Sambero” med mest nyskrivet material men även några äldre favoriter.

Anna Book framträdde under första deltävlingen i Melodifestivalen 2016 med låten ”Himmel för två”. Tyvärr kunde hon inte tävla med låten då den diskvalificerades på grund av att den redan var utgiven. Trots detta spelades låten flitigt på radiokanaler runt om i landet.

Du kan boka Anna Book som gästartist till ett befintligt band, eller singback.