Boka
Bolaget

Gruppens låt "Kan inte gå" har streamats över 70 miljoner gånger, den blev Sveriges mest streamade låt under 2022, och har sålt 4 gånger platina. Under 2023 lyckades även deras låt "Ikväll igen" bli årets mest streamade låt i Sverige, den har streamats över 40 miljoner gånger. När låten släpptes slog den alla typer av rekord på Spotify och blev dessutom en av de mest streamade låtarna någonsin i Sverige under ett dygn. Kontakta oss om du vill boka Bolaget till ditt event...
Boka bolaget hos Artistguiden

Välkommen att boka Bolaget hos oss

Bolaget bildades år 2019 i Falun, idén om att skapa ett band växte under en fest som medlemmarna var på. De hade redan då gjort en låt och behövde bara ett namn till gruppen. Namnet kom till efter att gruppen sett Systembolagets logga hängandes på väggen i rummet. 

Sedan dess har deras populäritet bara exploderat. Gruppens låt ”Kan inte gå” har streamats över 70 miljoner gånger, den blev Sveriges mest streamade låt under 2022, och har sålt 4 gånger platina. Under 2023 lyckades även deras låt ”Ikväll igen” bli årets mest streamade låt i Sverige, den har streamats över 40 miljoner gånger. När låten släpptes slog den alla typer av rekord på Spotify och blev dessutom en av de mest streamade låtarna någonsin i Sverige under ett dygn. Samma år knep de också andraplatsen med låten ”Kan inte gå”. Om du vill lyssna mer på Bolagets musik så rekommenderar vi att du besöker dem på Spotify.

Förutom musiken har Bolagets energifyllda liveshow väckt stor uppmärksamhet runt om i landet och beskrivits som en av Nordens bästa nya liveakter. 2023 gav de dessutom sig ut på deras största turné hittills, ”Tourinho”, med 30 stopp över hela landet–bland annat på utsålda konserter på Gröna Lund i Stockholm, Liseberg i Göteborg och Brännbollsyran i Umeå.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Bolaget till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Bolaget?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner