Boka
CajsaStina Åkerström

CajsaStina har genom åren vuxit till en av våra främsta och mest uppskattade visartister. Hennes låtar bär ofta på djupa och personliga budskap, och hennes lyriska talang har vunnit henne stor respekt. Kontakta oss för att boka CajsaStina Åkerström...
Boka CajsaStina Åkerström här.

Välkommen att boka CajsaStina Åkerström hos oss

CajsaStina är dotter till den vissångaren Fred Åkerström. Hon debuterade med eget material genom albumet CajsaStina som släpptes 1994, med på albumet finns Fråga Stjärnorna som blev en stor hit. Sedan dess har hon släppt ytterligare tolv album, varav det senaste från 2019 som heter XXV-Äventyret börjar här.

Genom åren har CajsaStina också haft flera fina placeringar på Svensktoppen. 1994 låg hon högt på listan med Fråga Stjärnorna. 2001 låg hon 12 veckor på förstaplats med låten Av längtan till dig, låten framfördes tillsammans med Åsa Jinder. 2011 skördade hon och Jack Vreeswijk stora framgångar med duetten Vår sång som också blev omåttligt populär i stugorna.

I september 2010 gav hon ut boken Du och jag, farsan, som är en uppgörelse med pappan men även med henne själv. I boken beskriver hon med kärlek, sorg och saknad om sin när- och frånvarande far.

Hon tävlade 2014 i Melodifestivalen med det egna bidraget ”En enkel sång”. Samma år inledde hon ett samarbete med låtskrivaren och producenten Peter Kvint som mynnade ut i albumet Vreden och stormen som kom ut 2015. Samarbetet har därefter fortsatt och bland annat resulterat i ett antal singlar släppta mellan 2016 och 2018, däribland låten ”Om det var du” som skrevs som ett inlägg i #MeToo-debatten och handlar om den dotter CajsaStina aldrig fick. År 2019 utkom albumet XXV – Äventyret börjar här med CajsaStinas texter till Peter Kvints musik och produktion.

CajsaStina har genom åren vuxit till en av våra främsta och mest uppskattade visartister. Hon har tilldelats såväl Fred Åkerström-stipendiet som Nils Ferlin-sällskapets Trubadurpris.

En av CajsaStina Åkerströms styrkor ligger i hennes förmåga att skriva poetiska och känslomässigt laddade texter. Hennes låtar bär ofta på djupa och personliga budskap, och hennes lyriska talang har vunnit henne stor respekt.

Med en lång och framgångsrik karriär, fortsätter CajsaStina Åkerström att prägla den svenska musikscenen med sin unika röst och konstnärliga uttryck. Hennes bidrag har gjort henne till en av landets mest omtyckta och respekterade artister. Om du vill fördjupa dig ytterligare i CajsaStinas musik så rekommenderar vi att du besöker henne på Spotify.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka CajsaStina Åkerström till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka CajsaStina Åkerström?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner