Boka
Carola

Carolas karriär har varit fylld av minnesvärda ögonblick och stora framgångar. Att se Carola live är att uppleva en musikalisk resa genom tid och känslor. Med en scenpersonlighet som fångar och en röst som trollbinder, skapar hon starka minnen för sin publik. Kontakta oss för att boka Carola till ditt event...
Boka Carola hos Artistguiden

Välkommen att boka Carola hos oss

Carola Häggkvist är en av Sveriges mest älskade och respekterade artister. 1983 fick hon ett monumentalt genombrott med ”Främling” när vann hon med maxpoäng i den svenska Melodifestivalen. Efter den dagen blev hon Carola med hela svenska folket och är det än idag. Sedan dess har hon varit ständigt aktuell och har en självklar plats i rampljuset, känd för sin fantastiska röst, karismatiska scenframträdanden och en bred repertoar som sträcker sig från pop till gospel. Besök gärna Carola på Spotify om du vill lyssna in dig ytterligare på hennes musik.

Carolas karriär har varit fylld av minnesvärda ögonblick och stora framgångar. Hon har representerat Sverige i Eurovision Song Contest vid totalt tre tillfällen, bland annat 1991 då hon vann hela tävlingen med ”Fångad av en stormvind”. Hennes musik har berört hjärtan över hela nationen med hits som ”Evighet” samt ”Mitt i ett äventyr” och har även hittat en ny publik de senaste åren när hon samarbetat med både Benjamin Ingrosso och Zara Larsson.

Under hela 2023 firade hon genombrottet och sin kärlek till rock, pop, gospel, musik och julen med unika konsertserier och rönte återigen framgångar på topplistorna. 2024 innebär dock inte att Carola kommer ligga på latsidan och under året kommer hon fortsätta trollbinda sin publik med sin kraftfulla röst både genom nya musiksläpp och flera unika konserter.

Att se Carola live är att uppleva en musikalisk resa genom tid och känslor. Med en scenpersonlighet som fångar och en röst som trollbinder, skapar hon starka minnen för sin publik. Varje konsert är en unik upplevelse som speglar hennes passion och dedikation till musiken.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Carola till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Carola?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner