Boka
Cazzi Opeia

Hennes stora publika genombrottet för Cazzi Opeia kom med ”I Can’t Get Enough” som tog sig till finalen av Melodifestivalen 2022. ”I Can’t Get Enough” blev en stor radiohit och en av det årets mest populära Mello-låtar vilket renderade en Platina-skiva. Kontakta oss för att boka Cazzi Opeia till ditt event...
Boka Cazzi Opeia hos Artistguiden

Välkommen att boka Cazzi Opeia hos oss

Moa “Cazzi Opeia” Carlebecker är artist, låtskrivare och vokalproducent som vid tidig ålder började skriva egen musik och skapade sig en karriär under artistnamnet Cazzi Opeia. Det stora publika genombrottet för Cazzi Opeia kom med ”I Can’t Get Enough” som tog sig till finalen av Melodifestivalen 2022. ”I Can’t Get Enough” blev en stor radiohit och en av det årets mest populära Mello-låtar vilket renderade en Platina-skiva. Cazzi Opeia uppträdde på olika scener den efterföljande sommaren med sitt band och fem stopp under RIX FM-turnén.

Som en av låtskrivarna till ”Tattoo” med Loreen har Cazzi Opeia fått uppleva en vinst i Melodifestivalen samt Eurovision Song Contest! Inte nog med det, Cazzi Opeia var även låtskrivare till vinnarlåten i American Song Contest, ”Wonderland” med artisten AleXa.

Under de senaste åren har Cazzi Opeia blivit en av de mest efterfrågade låtskrivarna inom K-pop vilket hittills har resulterat i mer än 40 st Nr. 1 placeringar på Billboard-listorna och samarbeten med superstjärnor som bl.a. BTS, TXT, Red Velvet, NCT 127 och Enhypen.

2021 vann Cazzi Opeia priset för Årets Internationella Framgång vid Musikförläggarnas Prisgala. Tillsammans med Ellen Berg i låtskrivarduon Sunshine, har Cazzi Opeia tilldelats den svenska regeringens hedersomnämnande för insatser av särskild betydelse för svensk musiks internationalisering. Besök gärna Cazzi Opeia på Spotify om du vill lyssna in dig ytterligare på hennes musik.

Cazzi Opeia tilldelades även Stims Platinagitarren 2023. Platinagitarren delas sedan 2004 ut till Stimanslutna upphovspersoner med exceptionella framgångar. Cazzi Opeias låtar har streamats mer än 4,5 miljarder gånger enbart på Spotify!

2024 gör Cazzi Opeia comeback i Melodifestivalen med låten ”Give My Heart A Break” som hon har skrivit tillsammans med Ellen Berg, Thomas G:son och Jimmy Jansson.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Cazzi Opeia till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Cazzi Opeia?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner