Danny Saucedo

Boka Danny Saucedo till ert event!

Han slog igenom med sin medverkan i TV-programmet Idol 2006 där han hamnade på en hedersam sjätteplats. Danny har därefter släppt tre album och elva singlar som soloartist, varav debutalbumet Heart Beats toppade svenska albumlistan och singlarna ”Tokyo”, ”Play It for the Girls” och ”Radio” toppade svenska singellistan.Han har under sin artistiska karriär gjort succé, med låtar som If only you, In the Club och Amazing har han blivit en av Sveriges största artister.

Han har även släppt tre album och åtta singlar som medlem i gruppen E.M.D. varav ett album och fyra singlar har toppat svenska listor. Låten ”Jennie Let Me Love You” vann en Grammis för ”Årets låt 2008”.

Danny har medverkat i Melodifestivalen tre gånger, alla gångerna som både sångare och låtskrivare. 2009 gjorde han det med E.M.D. och låten ”Baby Goodbye” som slutade trea, 2011 med ”In the Club” som kom på andra plats och Melodifestivalen 2012 med låten ”Amazing” som också fick en andra plats. Även 2013 medverkar han i Melodifestivalen, den här gången som programledare tillsammans med Gina Dirawi.

Han har toppat listorna i Sverige och runtom i Europa och kan utan att skämmas titulera sig som en av Sveriges populäraste klubbartister. Dannys styrka som artist är hans bredd, dansen, den grymma rösten och energin i hans uppträdanden som gör honom unik!

Du kan boka Danny som gästartist eller med eget band.