Darin

Boka Darin till ert event!

De flesta känner till succéhistorien om killen från Vällingby som endast 17 år gammal kom tvåa i ”Idol” och blev Sveriges största tonårsidol på 2000-talet! Hans första album sålde guld och singeln ”Money for Nothing” gick direkt in på förstaplatsen på både radio- och singellistan!

Några år har gått sedan dess och Darin har trots sina fortfarande unga år hunnit med att leverera flera guld- och platinasäljande album, håvat hem en Grammis, en Rockbjörn för bästa artist och varit ute på ett flertal turnéer – fler utmärkelser, framgångar och erfarenheter än vad många artister får under en hel karriär!

Efter succén i Så Mycket Bättre har Sveriges topplistor domineras av Darin. I programmet levererade han hit efter hit och hyllades för sina moderna tolkningar av de andra artisternas låtar.

Tonårsidolen har blivit vuxen, något som märks i såväl framtoning som på scenen och i hans musik. Han jobbar hårt och är delaktig i skrivandet av text och musik, hans sound och röst speglar den nya mognaden. Darin är utan tvekan tillbaka i det svenska rampljuset och har tagit steget från flickidol till fullfjädrad artist av världsklass.

Boka Darin som gästartist eller med eget band!