Boka
De Vet Du

Med hits som ”Klä av dig naken”, ”Vi Sjunger" och ”Fy Fan Va Stek" har De Vet Du cementerat sin plats som en av de mest unika och omtyckta musikgrupperna i Sverige. Deras låtar bär på en smittande glädje och skapar omedelbar feststämning vart de än framträder. Kontakta oss för att boka De Vet Du...
Boka De Vet Du hos Artistguiden

Välkommen att boka De Vet Du hos oss

De Vet Du har sedan sitt genombrott varit en av landets absolut hetaste liveakter. Gruppen har år efter år levererat hits och håller sig ständigt aktuella med sina humoristiska och upplyftande låtar och musikvideos. De tillhör den sällsynta skaran artister i Sverige som har fler än 200 miljoner lyssningar på Spotify och fler än 100 miljoner visningar på Youtube.

Med hits som ”Klä av dig naken”, ”Vi Sjunger” och ”Fy Fan Va Stek” har De Vet Du cementerat sin plats som en av de mest unika och omtyckta musikgrupperna i Sverige. Deras låtar bär på en smittande glädje och skapar omedelbar feststämning vart de än framträder. Besök gärna De Vet Du på Spotify om du vill lyssna in dig ytterligare på deras musik.

De Vet Du består av fyra vänner, Johan, Tor, Christopher och DJ Hunk som kombinerar sin passion för musik med en oslagbar dos av humor. Deras låtar sprakar av lekfullhet och glädje, och varje framträdande är en resa in i en värld där musik och skratt förenas.

Att se De Vet Du live är som att delta i en megafest där energin är överväldigande och varje ögonblick fyllt med glädje. Gruppen har en förmåga att skapa en nära kontakt med publiken och göra varje konsert till en minnesvärd upplevelse.

Tidigt 2024 smällde de av ännu en maxad kväll på klassiska Berns i Stockholm som var slutsåld till sista platsen.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka De Vet Du till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka De Vet Du?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner