Boka
Dotter

Sedan debuten har Dotter släppt en rad hitlåtar och etablerat sig som en av Skandinaviens mest spännande akter, med över 500,000 lyssnare i månaden på Spotify. Hon kom på andra plats i Melodifestivalen 2020 med låten ”Bulletproof”. Kontakta oss för att boka Dotter till ditt event...
Boka Dotter hos Artistguiden

Välkommen att boka Dotter hos oss

Dotter kom på andra plats i Melodifestivalen (2020) och undgick med en ynka poäng att vinna med hitsingeln ”Bulletproof”. Låten är det mest streamade bidraget av samtliga låtar från det årets Melodifestival – alla kategorier! Med över 20 miljoner streams har låten sålt både guld och platina, precis som föregående års hitsingeln ”Walk With Me” med sina snart 27 miljoner, släppt och framförd tillsammans med ingen mindre än Måns Zelmerlöw.

Sedan debuten har Dotter släppt en rad hitlåtar och etablerat sig som en av Skandinaviens mest spännande akter, med över 500,000 lyssnare i månaden på Spotify. Besök gärna Dotter på Spotify om du vill lyssna in dig ytterligare på hennes musik.

Med flera TV-framträdanden såsom Allsång på skansen, Sommarkrysset, TV4 nyhetsmorgon, har hon med åren skapat en alldeles egen unik plats på scenen där hon står som en av landets mest intressanta och snabbt växande popartister!

2024 medverkar dotter åter i Melodifestivalen med låten ”It´s not easy to wright a love song”.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Dotter till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Dotter?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner