Eric Gadd

Boka Eric Gadd här

Nu kan du boka Eric Gadd hos oss. Han debuterade med plattan ”Hello!” 1987 och har sedan dess släppt ytterligare elva studioalbum. Mannen bakom klassiker som ”Bara himlen ser på”, ”Do You Believe in Me”, ”Why Don’t You, Why Don’t I” och ”Vi kommer aldrig att förlora” har Grammisbelönats tre gånger, sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt.

Under 2017 har Eric Gadd firat 30 år som artist med att släppa två nya singlar ”Stay away från mig” och ”Önskar att du ser” samt bjuda på jubileumskonserter under namnet ”Nu som då”. Bland annat debuterade han på Mosebacketerrassen i Stockholm genom att öppna och stänga säsongen samt besökte ett antal svenska städer. Han är en uppskattad liveartist som har uppträtt live närmare 4 000 gånger.

Utöver konstant turnerande var Eric Gadd en av de första artisterna som spelade på Restaurang Strandvägen 1 i Stockholm, fem kvällar i veckan under en hel månad. Och på Nyårsafton blir det ett kärt återseende då han  avslutar året med inte mindre än två spelningar kl 19:00 och 22:00 samt en brunchspelning på Nyårsdagen kl 14:00. Under 2018 fortsätter Eric Gadd att turnéra, precis som vanligt. Presenteras i samarbete med Blixten & Co.

Du kan boka Eric Gadd i akustiskt format eller med fullt band.