Hov1

Boka Hov1 här

Nu kan du boka Hov1 hos oss. Den Kulturama-kompisklick som till stor del utgör Hov1 har onekligen kommit en bit på vägen från dröm till färdig idé och, med tiden, etablerad framgångssaga. Förklaringarna är många. Begåvning. Tajming. Charm. Personkemi. Växande självförtroende.

Hur Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och Axel Liljefors Jansson på alla vis kompletterar och driver på varandra. Hur de gör smittsam och livsögonblickskildrande popmusik utifrån ett hiphopfundament. Eller som Ludwig berättade för Zero Magazine: “Vi vill skriva perfekta poplåtar. Fast med ett hiphop-beat.”  Hov1

Det oblygt Beatles-refererande kollektivet möter utsålda hus vart de än drar fram. En vecka efter släppet av debutalbumet 2017 spelade de inför ett fullpackat Gröna Lund. De har gjort succé på festivaler som Brännbollsyran och Lollapalooza, blir alltmer förankrade i positionen som en landets mest tvärsäkra publikmagneter och förfogar över en alltmer välfylld hitparad där Hon dansar vidare i livet, Auf wiedersehen och Veronica Maggio-samarbetet Hornstullsstrand bara är några av alla bitterljuva triumfkort. Ändå är de bara i början av en karriär som kan bära hur långt som helst. Presenteras i samarbete med United Stage.

Kontakta oss gärna för att boka Hov1 till ert event!