Boka
Hov1

HOV1 är idag ett av landets absolut största artister. Över 1 miljard streams. Totalt 15 singelettor på Sverigetopplistan, ett historiskt rekord. Nominerade till 3 Grammis, vunnit 7 Rockbjörnar och fått 6 utmärkelser av P3 Guld. Kontakta oss för att boka Hov1...
Boka Hov1 här

Välkommen att boka Hov1 hos oss

Den Kulturama kompisklick som till stor del utgör Hov1 har onekligen kommit en bit på vägen från dröm till färdig idé och, med tiden, etablerad framgångssaga. Förklaringarna är många. Begåvning. Tajming. Charm. Personkemi. Växande självförtroende.

Hur Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och Axel Liljefors Jansson på alla vis kompletterar och driver på varandra. Hur de gör smittsam och livsögonblickskildrande popmusik utifrån ett hiphopfundament. Eller som Ludwig berättade för Zero Magazine: “Vi vill skriva perfekta poplåtar. Fast med ett hiphop-beat.”  Hov1

Debutalbumet Hov1 har över 75 miljoner streams, det har legat 1:a på Sverigetopplistan i åtta veckor och sålt både guld och platina. Totalt har albumet legat i topp 10 på Sverigetopplistan i 31 veckor. Albumet har nio spår, varav tre släppts som singlar tidigare (”Hjärtslag”, ”Gråzon”, ”Gift”). Samtliga singlar har sålt trippel platina, det vill säga mer än 15,6 miljoner streams.

De har gjort succé på festivaler runt om i landet blir alltmer förankrade i positionen som en landets mest tvärsäkra publikmagneter. Bandet har en alltmer välfylld hitparad där Hon dansar vidare i livet, Auf wiedersehen och Veronica Maggio-samarbetet Hornstullsstrand bara är några av alla bitterljuva triumfkort. Ändå är de bara i början av en karriär som kan bära hur långt som helst.

Totalt har bandet släppt fem album, varav det senaste Barn av vår tid från 2021 med tidigare släppta låtar som ”Barn av vår tid, ”Tokken”, ”Gamora” och ”Hit the club. Besök gärna Hov1 på Spotify om du vill lyssna in dig ytterligare på deras musik.

HOV1 är idag ett av landets absolut största artister. Över 1 miljard streams. Totalt 15 singelettor på Sverigetopplistan, ett historiskt rekord. Nominerade till 3 Grammis, vunnit 7 Rockbjörnar och fått 6 utmärkelser av P3 Guld. Presenteras i samarbete med United Stage.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Hov1 till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Hov1?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner