John Lundvik

Nu kan du boka John Lundvik hos oss! Han är Artisten, sångaren och låtskrivaren som har synts i många tv-produktioner och  har genom åren samarbetat med flertalet stora svenska och internationella artister. Han är en förstklassig entertainer som med stor scennärvaro och musikkunnande bjuder publiken på en extraordinär sångupplevelse.

Som låtskrivare fick han sitt stora genombrott och erkännande 2010 efter att tillsammans med Jörgen Elofsson skrivit Kronprinsessan Victorias och Daniels bröllopsgåva ”When You Tell The World You’re Mine”. Låten framfördes av Björn Skifs och Agnes och kom att nå stora framgångar på Svensktoppen.

John Lundvik är allt annat än en nykomling i musikbranschen men han sågs av de flesta för första gången våren 2013 i Så Ska Det Låta där han gjorde stor succé tillsammans med Jasmine Kara. Året därpå blev genomslagskraften än bättre och han har hittills medverkat i programmet tre gånger.

2016 gjorde han den officiella OS-låten ”All About the Games”, och som låtskrivare har han bland annat skrivit filmmusik till ”Snabba Cash” och 2014 gick han direkt till final i Melodifestivalen som ensam upphovsman till Anton Ewalds bidrag ”Natural”.

I september 2017 släpptes singeln With You, en modern Romeo & Julia-saga om att kärleken övervinner allt – olikheter och mindre bra förutsättningar spelar ingen roll när kärleken knackar på dörren. With You är skriven av John Lundvik själv och producerad tillsammans med Stefan Örn och Johan Kronlund.

2018 medverkan han i Melodifestivalen med låten ”My Turn”. Presenteras i samarbete med United Stage. Boka John Lundvik till ditt event.