Boka
LaGaylia Frazier

LaGaylia har med sin unika röst och energi på scenen etablerat sig som en av landet mest uppskattade sångerskor. Hennes förmåga att behärska olika genres har gjort henne omåttligt populär. En artist i världsklass anser en enig svensk press. Kontakta oss för att boka LaGaylia Frazier...
Boka LaGaylia Frazier här.

Välkommen att boka LaGaylia Frazier hos oss

Sångerskan LaGaylia Frazier förälskade sig i Sverige, sålde allt hon ägde och bytte Floridas värme mot vårt kyligare klimat. Hennes heta soulröst har redan vunnit publiken i det nya hemlandet. En artist i världsklass anser en enig svensk press.

En svensk producent upptäckte LaGaylia i Florida 1999. Hon ingick då i den legendariske artistmanagern Eliot Weismans stall tillsammans med artister som Frank Sinatra, Sammy Davis Jr och Liza Minelli.

Debuten i det nya landet kom sommaren 2000 i Rhapsody in Rock. Sedan har det blivit ytterligare Rhapsody-turnéer, turnéer med Anders Berglunds Stjärnklart, turné med Putte Wickman, fyra utsålda konserter i Berwaldhallen med Jerry Williams och flera solokonserter runt om i Sverige.

Exempel på Tv-framträdanden är Victoriadagen, Idrottsgalan, Polar Music Prize, Så Ska det låta, Melodifestivalen, Talang med mera. 

LaGaylia har deltagit i Melodifestivalen två gånger. 2004 framförde hon låten ”It’s In The Stars” och 2005 kom hon på elfte plats med power-balladen ”Nothing At All”. Under 2008 deltog Frazier i den rumänska uttagningen till Eurovision Song Contest 2008 med låten ”Dr.Frankenstein” och nådde finalen.

Sedan 2016 är hon en del av Håkan Hellströms liveband där hon har en framträdde roll i kören. Vid sidan om sina övriga engagemang samarbetar hon sedan 2010 med jazzpianisten Jan Lundgren och hans trio.

LaGaylia har med sin unika röst och energi på scenen etablerat sig som en av landet mest uppskattade sångerskor. Hennes förmåga att behärska olika genres har gjort henne omåttligt populär. Om du vill fördjupa dig ytterligare i LaGaylia Fraziers musik så rekommenderar vi att du besöker henne på Spotify.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka LaGaylia Frazier till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka LaGaylia Frazier?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner