Boka
Lena Philipsson

Med en karriär som spänner över årtionden har hon cementerat sin plats som en av landets popikoner. Hennes starka röst och scenpersonlighet har gjort henne till en av de mest erkända artisterna i Sverige. Hör av dig till oss för att boka Lena Philipsson till ditt event...
Boka Lena Philipsson hos Artistguiden

Välkommen att boka Lena Philipsson hos oss

Lena Philipsson har varit aktuell som artist i 35 år. Hon slog igenom med låten ”Kärleken är evig” 1986 och har sedan dess gett ut 14 studioalbum, gjort åtskilliga scenshower i eget namn, skrivit låtar åt andra artister, vunnit Melodifestivalen, skådespelat och varit programledare.

2021 belönades Lena Philipsson av Kungen med medaljen Litteris et Artibus för framstående och konstnärliga insatser inom svenskt musikliv, hon släppte sitt trettonde soloalbum “Maria Magdalena” och åkte ut på en efterlängtad konserthusturné våren 2022 – året då hon även debuteras med självbiografin ”I händelse av min död” och var en av årets sommarvärdar i P1.

Med en karriär som spänner över årtionden har hon cementerat sin plats som en av landets popikoner. Hennes starka röst och scenpersonlighet har gjort henne till en av de mest erkända artisterna i Sverige. Hon har också blivit känd för sin unika stil och ikoniska image. Hon har alltid vågat vara experimentell och nyskapande, vilket har gjort henne till en stilikon och en inspiration för många. Besök gärna Lena Philipsson på Spotify om du vill lyssna in dig ytterligare på hennes musik.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Lena Philipsson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Lena Philipsson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner