Boka
Lia Larsson

Lia har blivit känd för sina danser till andra artisters låtar och fick sitt stora genomslag som artist med debutsingeln ”Va Sa ’Ru (Russin På Russin Av)” som låg etta på Sveriges virala topplista på Spotify och blev en av landets största jullåtar. Kontakta oss för att boka Lia Larsson till ditt event...
Boka Lia Larsson hos Artistguiden

Välkommen att boka Lia Larsson hos oss

21-åriga Lia Larsson bor i Mora och är en av Sveriges mest populära profiler på TikTok med en kvarts miljon följare. Hon har det mest visade inlägget under 2022 med över 22 miljoner visningar. Lia har blivit känd för sina danser till andra artisters låtar och fick sitt stora genomslag som artist med debutsingeln ”Va Sa ’Ru (Russin På Russin Av)” som låg etta på Sveriges virala topplista på Spotify och blev en av landets största jullåtar!

Hon fortsatte efter det att släppa singlar och strömmades på mindre än ett år nästan 30 miljoner gånger på Spotify. Flera av hennes EPA-poplåtar tog sig in på topplistorna, och sommaren 2023 debuterade hon i Allsång på Skansen tillsammans med Lasse Stefanz. Besök gärna Lia Larsson på Spotify om du vill lyssna in dig ytterligare på hennes musik.

Under Melodifestivalen 2023 arbetade Lia Larsson med sociala medier på plats på turnén för andra artister.

2024 medverkar hon i melodifestivalen med låten 30 km/h.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Lia Larsson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Lia Larsson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner