Boka
Liamoo

Liamoo har under sin relativt korta karriär redan byggt upp en egen publik och framträtt på flera stora musikscener runt om i landet. Idag räknas han som en av Sveriges mest framstående popartister. Hans karisma och närvaro på scenen har gjort honom till en efterfrågad liveartist. Kontakta oss för att boka Liamoo...
Boka Liamoo här

Välkommen att boka Liamoo hos oss

2016 vann LIAMOO svenska folkets hjärtan med sin förmåga att både rappa och sjunga när han vann årets upplaga av Idol. Vinsten följdes upp av den framgångsrika vinnarlåten ”Playing With Fire” som sålt platina i Sverige.

Han har sedan dess släppt sin debut EP “Journey Part I” och medverkat i Melodifestivalen med låten “Last Breath”, samt med låten “Hold You” som är en duett tillsammans med Hanna Ferm.

LIAMOO har under kort tid vuxit fram som en av Sveriges framstående popartister och har bland annat släppt, “Forever You” och “Got Damn! (W.O.M.A.N)”, med svenska DJ:n och producenten John De Sohn.

I slutet på 2019 släpptes singlarna ”Thinking About You” (skriven tillsammans med hyllade duon Jubël) samt ”Issues”.  LIAMOO framför med Klara Hammarström även den officiella låten för VM i Peking 2022, “Guld, svett & tårar”.

2022 tävlade LIAMOO i Melodifestivalen med låten “Bluffin” som gick direkt till final. Presenteras i samarbete med United Stage. 

Hans förmåga att våga experimentera med genres som pop, R&B och hiphop har gett honom ett eget uttryck. Det vittnar också om en konstant strävan efter att erövra nya musikaliska territorier.

Hans karisma och närvaro på scenen har gjort honom till en efterfrågad liveartist, han har under sin relativt korta karriär redan byggt upp en egen publik och framträtt på flera stora musikscener runt om i landet. Om du vill fördjupa dig ytterligare i Liamoos musik så rekommenderar vi att du besöker honom på Spotify.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Liamoo till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Liamoo?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner