Boka
Loreen

Ända sedan sitt genombrott i Idol 2004 har Loreen trollbundit publiken med sin fantastiska röst, berörande texter och sitt unika artistiska uttryck. Hon har en unik förmåga bygga broar mellan olika kulturer, övertygelser och traditioner. Kontakta oss för att boka Loreen...
Boka Loreen här

Välkommen att boka Loreen hos oss

Första gången som svenska folket stiftade bekantskap med henne var 2004 när hon medverkade i Idol. Hon slutade på fjärde plats i tävlingen och var därmed näst sist med att bli utslagen före finalen. Efter Idol släppte hon singeln ”The Snake” tillsammans med gruppen Rob’n’Raz.

2011 deltog Loreen i Melodifestivalen med låten ”My Heart is Refusing Me”. Hon startade som nummer två i sin deltävling och kom på femte plats efter den första omgången. I den andra omgången kom hon på fjärde plats och tog sig därmed vidare till Andra chansen. Där slogs hon dock ut i den första omgången, efter att ha förlorat sin duell mot Sara Varga. Trots att hon inte tog sig hela vägen till final blev låten en hit och låg 19 veckor på Sverigetopplistan, där nådde den som högst en nionde plats.

2012 tävlade hon återigen i Melodifestivalen med bidraget ”Euphoria”. Denna gång vinner hon hela tävlingen och får representera Sverige i Eurovision. Finalen hölls den 26 maj samma år, och efter poängrekord stod hon som slutsegrare även här.

2023 återvänder Loreen till Melodifestivalen med låten ”Tattoo”, vilket var hennes fjärde deltagande i festivalen. Hon uppträdde i deltävling fyra och tog sig direkt till final. I finalen utsågs Loreen till vinnare av Melodifestivalen och fick därmed representera Sverige för andra gången i Eurovision Song Contest. I finalen var hon favorittippad hos spelbolagen, och ännu en gång vinner hos hela Eurovision. Loreen blir därmed den andra artisten som vunnit tävlingen två gånger, efter Johnny Logan, och den första kvinnan att vinna tävlingen två gånger. Om du vill fördjupa dig ytterligare i Loreens musik så rekommenderar vi att du besöker henne på Spotify.

Ända sedan sitt genombrott har Loreen trollbundit publiken med sin fantastiska röst, berörande texter och sitt unika artistiska uttryck. Nu när hon går in i ett nytt musikaliskt kapitel gör hon det med ett tydligt uppdrag: att fortsätta bygga broar mellan olika kulturer, övertygelser och traditioner.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Loreen till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Loreen?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner