Lucianoz

Boka Lucianoz här

Nu kan du boka Lucianoz hos oss, den skönsjungande dansbandsstjärnan vi alla har väntat på. Han har sjungit så länge han kan minnas med budskapet att ”glädja andra människor med sin röst och närvaro”.

Lucianoz växte upp med föräldrar som lyssnade på dansband, framför allt Stefan Borsch och Flamingokvintetten. I oktober 2022 spelade hans syster in ett klipp där han sjöng Borschs ”Det är ju dej jag går och väntar på”. Klippet lades ut på Lucianoz Tiktok-konto och där fick det ett stort genomslag. På kort tid fick klippet hundratusentals visningar och Lucianoz fick ett skivkontrakt och gjorde flera tv-framträdanden.

Efter att ha släppt covern på Stefan Borschs klassiker ”Det är ju dej jag går och väntar på” har Lucianoz fångat svenska folket med sin unika röst och otroliga personlighet. Med sin musik vill Lucianoz förmedla kärlek till alla ute i landet. Han vill få dagens barn att gilla dansband samt bidra till levande folkparker igen. Han vill se folk dansa och finna lycka till hans musik.

Under semifinalen i årets Melodifestivalens semifinal såg vi Lucianoz hylla Pernilla Wahlgren med att spela hennes klassiker ”Picadilly Circus” live. Det var första gången tv- publiken mötte Lucianoz men vi är övertygade om att det inte var den sista gången.

Under hela 2023 har Lucianoz turnerat runt om i Sverige, man har även kunnat se honom på  Allsång på Skansen och Victoriadagarna. Under hösten sänder TV4 en dokumentärserie om Lucianoz. Presenteras i samarbete med United Stage.

Du kan boka Lucianoz för ett singbackframträdande. Lucianoz