Boka
Måns Zelmerlöw

Att Måns är en publikfavorit råder det inga som helst tvivel om med över 320 miljoner streams och flera dubbel och trippel-platina. Han står för underhållning i världsklass och det blir garanterat allsång med charmören från Lund. Kontakta oss för att boka Måns Zelmerlöw...
Boka Måns Zelmerlöw här

Välkommen att boka Måns Zelmerlöw hos oss

Måns har gått från ungt popfenomen till en av Sveriges (och Europas) mest älskade artister. Han slog igenom 2005 i Idol och som artist har han medverkat i en rad olika TV-produktioner. Första gången han deltog i Melodifestivalen var 2007 med låten Cara Mia.

Måns har även provat på rollen som programledare. Genom åren har han bl.a. programlett Melodifestivalen och Allsång på Skansen. Utöver detta har han medverkat i musikaler som Footloose och Grease.

2009 deltar Måns åter i Melodifestivalen med låten Hope & Glory där han slutar på en fjärdeplats. 2015 tävlar han med låten Heroes, denna gång vinner han hela tävling och får representera Sverige i Eurovision. Där vinner han också med den största marginalen i tävlingens historia.

Efter vinsten i Eurovision Song Contest 2015 med ”Heros” toppade Måns Zelmerlöw listorna i 21 länder och Europaturnén tog honom till slutsålda arenor i 22 storstäder. Att Måns är en publikfavorit även på hemmaplan råder det inga som helst tvivel om med över 320 miljoner streams och flera dubbel och trippel-platina. Eurovison-vinnaren står för underhållning i världsklass och det blir garanterat allsång med charmören från Lund.

Måns är ständigt aktuell och 2022 medverkade han i TV4:s Så Mycket Bättre där han tolkar några av våra stora svenska artister. Därifrån kommer också låtarna “Faller” som är en tolkning av Molly Hammars “Tell Her” och “Sober”, en tolkning av Norlie KKV’s “Mer för varandra” och Hatar Dig” som är Daniela Rathanas stora låt. Om du vill fördjupa dig ytterligare i Måns Zelmerlöws musik så rekommenderar vi att du besöker honom på Spotify. Presenteras i samarbete med United Stage.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Måns Zelmerlöw till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Måns Zelmerlöw?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner