Måns Zelmerlöw

Boka Måns Zelmerlöw här

Boka Måns Zelmerlöw till ditt event. Måns har gått från ungt popfenomen till en av Sveriges (och Europas) mest älskade artister. Han slog igenom 2005 i Idol och som artist har han medverkat i en rad olika TV-produktioner. Första gången han deltog i Melodifestivalen var 2007 med låten Cara Mia.

Måns har även provat på rollen som programledare. Genom åren har han bl.a. programlett Melodifestivalen och Allsång på Skansen. Utöver detta har han medverkat i musikaler som Footloose och Grease.

2009 deltar Måns åter i Melodifestivalen med låten Hope & Glory där han slutar på en fjärdeplats. 2015 tävlar han med låten Heroes, denna gång vinner han hela tävling och får representera Sverige i Eurovision. Där vinner han också med den största marginalen i tävlingens historia.

Efter vinsten i Eurovision Song Contest 2015 med ”Heros” toppade Måns Zelmerlöw listorna i 21 länder och Europaturnén tog honom till slutsålda arenor i 22 storstäder. Att Måns är en publikfavorit även på hemmaplan råder det inga som helst tvivel om med över 320 miljoner streams och flera dubbel och trippel-platina. Eurovison-vinnaren står för underhållning i världsklass och det blir garanterat allsång med charmören från Lund.

Måns är ständigt aktuell och medverkar också i årets upplaga av TV4:s Så Mycket Bättre där han tolkar några av våra stora svenska artister. Hittills har han släppt låtarna “Faller” som är en tolkning av Molly Hammars “Tell Her” och “Sober”, en tolkning av Norlie KKV’s “Mer för varandra” och Hatar Dig” som är Daniela Rathanas stora låt. Presenteras i samarbete med United Stage.

Du kan boka Måns Zelmerlöv med eget band eller som gästartist. Måns