Boka
Markoolio

Med humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet. Sedan debuten 1998 har han ett pärlband av brakhits som ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” och ”Ingen sommar utan reggae”. Kontakta oss för att boka Markoolio...
Boka Markoolio hos Artistguiden

Välkommen att boka Markoolio hos oss

Född i Finland, uppväxt i Orminge utanför Stockholm och med en sällsynt känsla för allsång snurrade han in i våra liv. Från att vara artist, till skådespelare och vidare till ett fenomen.

Med en blandning av hybris och överskottsenergi skrev han in sig i historieböckerna från dag ett. Hösten 2023 gick Markoolio in i ett fullsatt Annexet i Stockholm som ett svårslaget fenomen och genomförde Sveriges största klubbspelning. Det blev ljudlig allsång till ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” men också till nyare hits som ”Kassanova”. Besök gärna Markoolio på Spotify om du vill lyssna in dig ytterligare på hans musik.

Med humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet. Sedan debuten 1998 har han ett pärlband av brakhits som ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” och ”Ingen sommar utan reggae”. 20 år efter att han genomförde den numera legendariska konserten i en helt utsåld Globen gjorde han det igen, 2019 fyllde han än en gång arenan och bevisade att han är en ostoppbar maskin. Marko ”Markoolio” Lehtosalo är älskad av alla.

Markoolio mer än bara en artist, han är en underhållare, en komiker och en personlighet som har präglat den svenska populärkulturen på många sätt. Med sin mångfald och unika stil fortsätter Markoolio att vara en av Sveriges mest älskade och underhållande artister. 

Under 2023 har karriären tagit ytterligare fart i TV4s succéprogram ”Marko & Irma” där han bygger ett hus till sin mamma och visar att humorn och älskvärdheten är stor inom hela familjen Lehtosalo.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Markoolio till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Markoolio?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner