Martin Stenmarck

Boka Martin Stenmarck till ert event!

Martin har under mer än tio år varit en uppskattad artist i Sverige. Hans musikgenialitet upptäcktes på allvar när han, som gästande stjärna i Robert Wells Rhapsody In Rock, tände både publik och press. Martin har ett brett musikförflutet: från hårdrocksband, Wallmans och musikalhuvudroller till turnéer som Ladies Night och Tältprojektet och som gästartist i oräkneliga tv-program och produktioner.

Martin Stenmarcks riktigt stora genombrott kom med vinsten i Melodifestivalen 2005 med låten “Las Vegas”. Vinsten ledde till albumet “9 sanningar och en lögn” som sålde dubbel platina. Superhitten “7milakliv” dominerade fullständigt musiksveriges alla topplistor och låg etta på såväl Svensktoppen och iTunes som Tracks och Music Control – samtidigt. Ingen annan svensk artist har tidigare
lyckats med detta.

Guldsäljande album nummer två “Det är det pojkar gör när kärleken dör” släpptes 2007 och följdes upp 2009 med “Septemberland”, och listettan “1000 nålar”. Och med sin första engelskspråkiga singel på flera år låg hitten “Everybody’s changing” envist kvar på radiotopplistorna!

2016 medverkade Martin i Melodifestivalen med låten ”Du tar mig tillbaks”

Nu kan du boka Martin Stenmarck med eget band eller som gästartist!