Boka
Martin Stenmarck

Han har ett brett musikförflutet och har sjungit i allt från hårdrocksband till Wallmans och musikaler. Martin Stenmarcks riktigt stora genombrott kom med vinsten i Melodifestivalen 2005. Hans karismatiska scenframträdanden gör honom till en omtyckt artist som anlitas flitigt i olika sammanhang. Kontakta oss för att boka Martin Stenmarck...
Boka Martin Stenmarck här

Välkommen att boka Martin Stenmarck hos oss

Martin har under många år varit en av Sveriges mest uppskattade artister. Hans musikgenialitet upptäcktes på allvar när han, som gästande stjärna i Robert Wells Rhapsody In Rock, tände både publik och press. Han har ett brett musikförflutet och har sjungit i allt från hårdrocksband till Wallmans och musikalhuvudroller.

Martin Stenmarcks riktigt stora genombrott kom med vinsten i Melodifestivalen 2005 med låten “Las Vegas”. Vinsten ledde till albumet “9 sanningar och en lögn” som sålde dubbel platina. Superhitten “7milakliv” dominerade fullständigt musiksveriges alla topplistor och låg etta på såväl Svensktoppen och iTunes som Tracks och Music Control – samtidigt. Ingen annan svensk artist har tidigare
lyckats med detta.

Guldsäljande album nummer två “Det är det pojkar gör när kärleken dör” släpptes 2007 och följdes upp 2009 med “Septemberland”, och listettan “1000 nålar”. Med sin första engelskspråkiga singel på flera år låg hitlåten “Everybody’s changing” envist kvar på radiotopplistorna!

Martin har också deltagit i Melodifestivalen, 2014 ”När änglarna går hem” 2016 med låten ”Du tar mig tillbaks”, samt 2019 med låten ”Låt skiten brinna”.

Utöver musiken har Martin Stenmarck även ägnat sig åt skådespeleri och har medverkat i olika teaterproduktioner och TV-serier. Hans förmåga att förmedla känslor och närvaro sträcker sig över olika konstformer. Martin en multikonstnär med en imponerande bredd av talanger.

Hans starka röst och karismatiska scenframträdanden gör honom till en omtyckt artist som anlitas flitigt i olika sammanhang. Om du vill fördjupa dig ytterligare i Martin Stenmarcks musik så rekommenderar vi att du besöker honom på Spotify.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Martin Stenmarck till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Martin Stenmarck?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner