Boka
Molly Hammar

Redan som 15-åring blev Molly den yngsta deltagaren att ta plats bland de elva finalisterna i Idol. 2020 prisades hon med en Rockbjörn för Årets Genombrott. Efter sin medverkan i Så Mycket Bättre 2021 fick hon en stor hit med låten Ingen annan rör mig som du. Kontakta oss för att boka Molly Hammar...
Boka Molly Hammar här

Välkommen att boka Molly Hammar hos oss

Det första genombrottet kom genom hennes medverkan i Idol 2011. Där blev hon som 15-åring den yngsta deltagaren att ta plats bland de elva finalisterna.

2015 gjorde hon debut i Melodifestivalen med låten ”I’ll Be Fine”. ”En varm, soulig upptempolåt med ett peppande budskap. I grunden handlar den om en kärlekshistoria, men den handlar också om att man ska resa sig och vara stark”.

Med releasen av den kritikerrosade EP:n ’Sex’ 2018 hittade Molly Hammar hem på riktigt rent musikaliskt. Att sjunga om kvinnlig sexualitet ur ett väldigt personligt perspektiv förlöste Mollys kreativt och hjälpte henne bygga en fanbase av unga kvinnor som kunde relatera till hennes budskap.

I slutet av 2019 exploderade Mollys namn på Twitter när några amerikanska journalister hyllade hennes röst efter att hon framfört den Amerikanska nationalsången under NHL Global Series i Stockholm. Flera tunga internationella medier som Complex, Nylon Magazine och The Line Of Best Fit har sedan dess hyllat hennes artisteri. Molly gjorde även rösten till motsvarigheten till Beyonces roll Nala i den svenska versionen av nya Lejonkungen-filmen.

I början av 2020 sålde Molly ut sina två första egna headlinekonserter och samma år prisades hon med en Rockbjörn för Årets Genombrott.

Under första halvan av 2021 släppte Molly sin andra EP “God is lonely too”. Därefter gav hon sig ut på en sommarturné med spelningar på bland annat Lollapalooza. Efter sin medverkan i Så Mycket Bättre 2021 fick hon en stor hit med låten Ingen annan rör mig som du. Om du vill fördjupa dig ytterligare i Molly Hammars musik så rekommenderar vi att du besöker henne på Spotify.

Våren 2023 släppte Molly låten ”All my friends” och begav sig ut på en succéartad Sverigeturné med samma namn.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Molly Hammar till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Molly Hammar?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner