Molly Sandén

Nu kan du boka Molly Sandén till ditt event!

Molly Sandén tröttnade på den långsamma processen att släppa musik via stora skivbolag och sommaren 2014, efter att Molly spenderat ca två år i Los Angeles, startade hon ett eget skivbolag. I egen regi släppte Molly den känslosamma låten ”Freak”, en låt med ett starkt budskap som kommit att betyda massor för Mollys karriär men också för tusentals andra människor.

Singeln ”Freak” mottogs med värme och gick rakt in i folkets hjärtan, låten toppade både iTunes och Spotifys topplistor och spelas fortfarande frekvent på flera radiostationer. Musikvideon till ”Freak” och dess starka budskap blev en av årets mest omtalade videos och fick snabbt över en miljon visningar på Youtube.

Sprakande uptempo-låten ”Phoenix”, som även den släpps i egen regi, har också ett starkt budskap; att hitta en ny gnista efter motgång och att nå botten för att sedan ta ny sats och ta sig till toppen. Något som Molly varit med om ett flertal gånger i sitt 22-åriga liv. Just like a Phoenix…

Nu kan du boka Molly Sandén som gästartist eller singback. Hon är aktuell som en av deltagarna i 2016 års Melodifestival!