Boka
Myra Granberg

Med starka hitlåtar som ”Lose my mind”, ”HKF (Håll käften & försvinn)”, ”Du förtjänar det” och ”Grammofon”, letar sig Myra in i svenska folkets hjärtan. Myras låtar har också utvecklats till att vara självklara teman på varenda hemmafest i landet. Kontakta oss för att boka Myra Granberg...
Boka Myra Granberg här

Välkommen att boka Myra Granberg hos oss

Det stora genombrottet kom 2019, och de senaste åren har hon klättrat allt högre upp på den svenska artisthimlen. Hennes musik har streamats över 135 miljoner gånger, och hon är en av Sveriges mest spelade artister på svensk radio.

Med ett hyllat debutalbum i ryggen, och starka hitlåtar som ”Lose my mind”, ”HKF (Håll käften & försvinn)”, ”Du förtjänar det” och ”Grammofon”, letar sig Myra in i svenska folkets hjärtan. Myras låtar har också utvecklats till att vara självklara teman på varenda hemmafest i landet.

2021 belönas Myra Granberg med flera nomineringar på Grammisgalan, såsom Årets producent, Årets nykomling och Årets pop. På P3 Guldgalan samma år nomineras hon till Årets pop och framtidens Artist.

2022 är hon återigen Grammisnominerad, den här gången i kategorierna Årets Låt och Årets Kompositör. Under hela 2022 turnérar hon flitigt i såväl Sverige som Norge.

I början av 2023 släpps den klubbiga singeln ”Psykopat”. Den beskrivs som smått ironiskt, precis som Myras självbiografi de senaste två åren. Låten handlar om att ha ett driv som utåt sett kan upplevas som smått maniskt. Om du vill fördjupa dig ytterligare i Myra Granbergs musik så rekommenderar vi att du besöker henne på Spotify.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Myra Granberg till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Myra Granberg?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner