Boka
Peg Parnevik

Peg Parnevik nominerades till Grammis 2024 i kategorin Årets pop, hennes andra Grammisnominering sedan debuten 2016. Hon har även kammat hem ett P3 Guld-pris och hennes musik har streamats flera hundra miljoner gånger. Kontakta oss för att boka Peg Parnevik till ditt event...
Boka Peg Parnevik hos Artistguiden

Välkommen att boka Peg Parnevik hos oss

En av de stora låtarna som kom ur 2023 års upplaga av Så Mycket Bättre var utan tvekan Peg Parneviks ”Bättre Nu (The Wedding)”. Låten tog sig in på en förstaplats på Spotify och på Svensktoppen höll den förstaplaceringen i hela 14 veckor. Med samlad energi från höstens framgångar är nu Peg Parnevik redo att visa vad hon går för under sin största turné hittills.

Under 2023 tog Peg klivet ut på de stora scenerna, landade i sin artistiska profil och spelade bland annat på Lollapalooza i Stockholm och turnerade över hela Sverige. Men Peg gör så mycket mer än att stå på scenen och hennes textförfattande sträcker sig utanför den egna musiken. Nyligen släpptes låten ”Julibarn” med Newkid och Naod där Peg är en av låtskrivarna. Besök gärna Peg Parnevik på Spotify om du vill lyssna in dig ytterligare på hans musik.

Peg Parnevik nominerades till Grammis 2024 i kategorin Årets pop, hennes andra Grammisnominering sedan debuten 2016. Hon har även kammat hem ett P3 Guld-pris och hennes musik har streamats flera hundra miljoner gånger. Nu skriver hon musik på svenska och den första svenska singeln ”Misslyckad & Hatad” närmar sig 5 miljoner streams. Under hösten 2023 var hon en av värdarna i Så Mycket Bättre.

Med full fokus på musiken, låtskrivandet och framför allt liveshowen vill nu Peg visa vem hon är, en gång för alla. För att citera henne själv ”Kom till ett gig så ska jag visa er vad jag går för.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Peg Parnevik till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Peg Parnevik?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner