Boka
Plura

Plura är en en musikalisk rebell med ett hjärta som slår för äkthet och en själ som skildrar livets alla skiftningar. Hans karisma och ärlighet har gjort honom till en av landets mest uppskattade och respekterade artister. Kontakta oss för att boka Plura...
Boka Plura här

Välkommen att boka Plura hos oss

Plura Jonsson, en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Med ikoniska låtar som “Fulla för kärlekens skull”, “Pojkar pojkar pojkar” och “Kärlekens tunga” har rockpoeten från Norrköping en given plats i den svenska musikhistorien.

Pluras texter är kända för sitt djup och personliga engagemang. Genom åren har han skildrat livets olika skeden, från ungdomens vildhet till vuxenlivets utmaningar. Han har en unik förmåga att förmedla komplexa känslor med ärlighet och råhet.

Men Plura är inte bara en artist, han är också en mångfacetterad allkonstnär. Han har skrivit böcker, målat tavlor och medverkat i en rad olika tv-program. Hans stora matlagningsintresse ledde också fram till det omåttligt populära TV-programmet Pluras Kök som sändes under flera år.

Tack vare sin medverkan i TV:4 Så Mycket Bättre nådde han ut till en ny publik. I programmet gjorde han stor succé med sina tolkningar av andra artisters låtar. Om du vill fördjupa dig ytterligare i Pluras musik så rekommenderar vi att du besöker honom på Spotify.

Plura är en en musikalisk rebell med ett hjärta som slår för äkthet och en själ som skildrar livets alla skiftningar. Hans karisma och ärlighet har gjort honom till en av landets mest uppskattade och respekterade artister.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Plura till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Plura?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner