Rongedal

Nu kan du boka Rongedal hos oss! I januari 2007 är tvillingbröderna Magnus och Henrik Rongedal med i TV-programet ”Så ska det låta” som får ett enormt genomslag. Det skrivs i tidningar, det rings och mailas till TV från tittare, det bloggas på nätet om dessa tvenne skalliga sångare.

Mars 2007 byter bandet namn till Rongedal och släpper singeln ”HEY WON`T YOU” med bonusspåret ”SEPTEMBER”. Bandet får ett rejält uppsving och är ute och spelar som aldrig förr.

I februari 2008 begår bandet sin Melodifestivaldebut, och det stora genombrottet är ett faktum. Med låten ”Just a minute” i ryggen, spelar de in sitt debutalbum ”Rongedal” som släpps i maj 2008! ”Just a minute” går rakt in på andra plats på Svensktoppen och veckan därpå tar den första platsen!

Under hösten 2012 och våren 2013 medverkar Rongedal i Göteborgsoperans uppsättning av Chess och efter det kommer de att fortsätta turnera som vanligt. Sveriges mest musikaliska duo gör ingen missnöjd. Efter genombrottet i Så ska det låta och Melodifestivalen har Rongedal släppt två album och turnerat sig genom Sveriges avlånga land. Deras popularitet ökar ständigt och en konsert med dem innebär att din publik får uppleva musikalitet i dess bästa form.

Ni kan boka Rongedal med eget band, i både stor och liten sättning, samt gästartister befintliga husband.