Boka
Samir & Viktor

Gruppens stora genombrott kom i Melodifestivalen 2015, med låten Groupie som tog sig hela vägen till final. De har utan tvekan etablerat sig som några av de mest underhållande artisterna på den svenska konsertscenen. Kontakta oss för att boka Samir & Viktor...
Boka Samir & Viktor här

Välkommen att boka Samir & Viktor hos oss

Sommaren 2014 slog de igenom med hitlåten ”Success”. Låten gjorde de tillsammans för att skapa hype kring sin försäljning av t-shirten med Success-tryck, ett tryck som de hämtat inspiration till från Samirs tatuering som syntes i tv-rutan när han medverkade i Paradise Hotel.

Gruppens stora genombrott kom i Melodifestivalen 2015. De deltog då med låten Groupie som tog sig hela vägen till final. Låten blev en stor framgång och Samir & Viktor åkte på ett segertåg som höll i sig hela året.

2016 deltog de åter i Melodifestivalen med låten Bada Nakna. Även denna gång tog de sig till den stora finalen. De tog sedan en paus från Melodifestivalen ett år för att sedan delta igen 2018 med låten Shuffla.

Samir & Viktor har utöver låtarna från Melodifestivalen släppt hits som  ”Saxofuckingfon”, Kung och ”Put Your Hands Up” . Låtar som har blivit soundtrack till många hemmafester runt om i landet. 

Deras framträdanden präglas av dans, humor och en stark festkänsla. De har utan tvekan etablerat sig som några av de mest underhållande artisterna på den svenska konsertscenen. Om du vill fördjupa dig ytterligare i deras musik så rekommenderar vi att du besöker dem på Spotify.

2024 medverkar de åter i Melodifestivalen med låten Hela Världen Väntar!

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Samir & Viktor till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Samir & Viktor?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner