Sarah Dawn Finer

Nu kan du boka Sarah Dawn Finer till ditt event!

Sarah är en av Sveriges mest älskade och hyllade artister. Hon har släppt fem soloalbum – ”A Finer Dawn” (2007), Moving On” (2009), ”Winterland” (2010), ”Sanningen kommer om natten” (2012) och ”Vinterland” (2014). Dessutom har Sarah Dawn Finer varit med i Melodifestivalen med de stora hitlåtarna “I Remember Love” och ”Moving On” som blev 2007 respektive 2009 års mest spelade svenska låtar på radio. Dessutom uppträdde hon på Eurovision Song Contest 2013 inför 125 miljoner tittare med låten ”The Winner Takes It All” och har varit ute på flera framgångsrika turnéer.

Sarah Dawn Finer har även varit programledare för några av de största programmen som sänts i tv, så som Melodifestivalen 2012 och senare samma år axlade hon det prestigefulla uppdraget att vara årets julvärd. Sarah har också varit värd i Sommar i P1, programledare för det direktsända insamlingseventet ”Musikhjälpen” och värd för den stora Polar Music Prize-banketten.

De senaste två åren har Sarah Dawn Finer hyllats som skådespelare i huvudrollen som Sally Bowles i musikalen “Cabaret” på Uppsala Stadsteater och Stockholms Stadsteater.

Våren 2016 var Sarah Dawn Finer återigen programledare i Melodifestivalen och under sommaren kommer hon uppträda på Dalhalla tillsammans med bland andra Malena Ernman.

Du kan boka Sarah Dawn Finer som gästartist eller med eget band.