Boka
Smith & Thell

De senaste fem åren har helsingborgsduon Smith&Thell arbetat sig in i det svenska musikundret. Idag är de landets mest spelade band på svensk radio men även ett av de mest turnerande artisterna  i Sverige. Kontakta oss för att boka Smith & Thell...
Boka Smith & Thell här

Välkommen att boka Smith & Thell hos oss

Huvudpersonerna är historien om två unga, kreativa själar som för 10 år sedan bestämde sig för att förvandla drömmar till verklighet och satsa helhjärtat på musiken.

Mary Jane Smith och Victor Thell träffades på ett musikevenemang i sin hemstad Helsingborg och föll pladask för varandras musikaliska lust, ambition, vision och passion för konsten. Därefter tog det några år, ett par singlar, och ett stort antal timmar i studion för Smith & Thell att hitta fram till sitt eget uttryck. Inspirerade av Björk, Alanis Morisette, Bon Iver och Mumford & Sons har gruppen hittat hem i sitt unika country-influerade popsound.

Debutalbumet ”Soulprints” släpptes i april 2017 och har fram tills nu över 50 miljoner streams, spelats i radio över hela Europa och mottagit en guldskiva.

Våren 2019 släpptes singeln “Forgive Me Friend” som på kort tid streamade dubbelplatina och låg etta på Svensktoppen under flera veckor. I juli kom ”Hotel Walls”, ännu en megahit som seglat upp till en förstaplats på Svensktoppen.

I processen har de slipat på sina låtskrivar- och produktionsfärdigheter, arbetat på sin egen musikaliska image och skrivit hits till andra stjärnor, bland andra Molly Sandén, Darin, Danny och Alan Walker. Smith & Thell är förutom artister i eget namn också några av Sveriges mest eftertraktade låtskrivare. 

De senaste fem åren har helsingborgsduon Smith&Thell arbetat sig in i det svenska musikundret. Idag är de landets mest spelade band på svensk radio men även ett av de mest turnerande artisterna  i Sverige.

2020 prisades duon med en Grammis i kategorin ”Årets kompositör” och de har gett oss en lång rad hits, bland andra ”Forgive Me Friend”, ”Hotel Walls”, ”Goliath”, ”Year of the Young” och senaste singeln ”I Feel It In The Wind”. Om du vill fördjupa dig ytterligare i Smith & Thells musik så rekommenderar vi att du besöker dem på Spotify.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Smith & Thell till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Smith & Thell?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner