Syd & Ekman

Nu kan du boka Syd & Ekman hos oss!

Micke Syd från Gyllene Tider och Tommy Ekman från Freestyle har med sitt koncept ”Det bästa från Gyllene Tider och Freestyle” levererat sin positiva energi på allt från festivaler till företagsevents och tillsammans med de allra bästa banden runt om i Sverige.

Med låtar som Sommartider, Vill ha dig, Fantasi, När vi två blir en, Flickorna på TV2, Dover Calais ( listan kan göras lång ) i bagaget har de två band-medlemmarna genom åren utvecklats till fullfjädrade entertainers som älskar att stå på scen. Detta med en spelglädje och energi som ingen publik kan motstå och som Micke Syd utrycker det ”Att stå längst fram på scen och sjunga våra låtar efter så många år ger mej en otrolig kick. Att få göra det med en kompis som Tommy gör ju det hela ännu bättre”.

Ett gig med Syd & Ekman är allsång, det är leenden, det är sommar och kanske t.o.m. ett och annat romantiskt minne som blommar upp. Dessa herrars låtskatt får alla ställen att fullständigt gå i taket! 2016 kommer Micke Syd & Tommy Ekman turnéra med start i februari på klubbar och events för att under sommaren besöka festival-Sverige.

Det går att boka Syd & Ekman med eget band eller som gäster till befintligt band, även singback beroende på önskemål.