Boka
Wiktoria

Wiktoria har med sin stora röst blivit kallad Sveriges svar på Cristina Aguilera och blivit hyllad av Benny Andersson från ABBA. Hon har också nominerats till Rockbjörnen som Sveriges bästa kvinnliga liveartist. Kontakta oss för att boka Wiktoria...
Boka Wiktoria här

Välkommen att boka Wiktoria hos oss

Med sin omisskännliga röst debuterade i Melodifestivalen 2016 med låten ”Save Me” och slutade då som folkets tvåa, och låten blev en omedelbar hit med över 14 miljoner streams enbart på Spotify. 2017 vann hon återigen folkets kärlek i Melodifestivalen, denna gång med låten ”As I Lay Me Down” som slutade på sjätte plats i finalen. Låten låg 24 veckor på Sverigetopplistan och var den mest spelade låten från Melodifestivalen 2017.

Wiktoria återkom en tredje gång till Melodifestivalen 2019 och ställde upp med det egenskrivna bidraget ”Not With Me”. Låten gick direkt vidare till final och Wiktoria är en av få artister som har har lyckats med bragden att ta sig vidare direkt till final på de tre första tävlingsförsöken. 

Oavsett om det är hennes orubbliga leende eller den fantastiska rösten har Wiktoria redan visat sig vara ett enormt svenskt pop-löfte. Bland annat har hon redan gjort sin debut som liveartist i USA, turnérat en hel sommar med Diggiloo och gjort den svenska tolkningen av ledmotivet till den stora Disneyfilmen ”VAIANA”. Framtiden är onekligen ljus för 20-åringen från Brämhult.

Idag endast 26 år gammal har Wiktoria framträtt i de största TV-programmen i Sverige, spelat live i USA på anrika Club AVALON i Hollywood, varit gäst hos USAs största radionätverk IHeart Radio och sjungit duett med Michael Bolton, samt uppfyllt drömmen om att få vara Disneyprinsessa när hon gjorde den Svenska rösten till VAIANA. 

Wiktoria har med sin stora röst blivit kallad Sveriges svar på Cristina Aguilera och blivit hyllad av Benny Andersson från ABBA. Hon har också nominerats till Rockbjörnen som Sveriges bästa kvinnliga liveartist. Med över 100 miljoner streams släppte hon det efterlängtade debutalbumet Exposed under sommaren 2021. Besök gärna Wiktoria på Spotify om du vill lyssna in dig ytterligare på hennes musik.

En av Wiktorias mest framstående egenskaper är hennes kraftfulla röst och uttrycksfulla scennärvaro. Hon har förmågan att förmedla känslor genom sången och skapa en stark koppling till publiken. Hennes energiska och engagerande uppträdanden har gjort henne omtyckt på både nationella och internationella scener.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Wiktoria till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Wiktoria?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner