Ida Redig

Nu kan du boka Ida Redig hos oss! Ida är artist, låtskrivare och producent, bördig från Göteborg. Hon har släppt tre soloalbum, synts i flertalet TV- och radiosammanhang och nominerats till SKAP:s producentpris för årets bästa musikproducent. Hon etablerade sig snabbt som en solklar stjärna på den svenska pophimlen med debutalbumet “Standing Here” 2010. Sedan dess har hon skördat framgång efter framgång.

2018 gör Ida Redig debut i Melodifestivalen med låten “Allting som vi sa”, som hon varit med och både skrivit och producerat. Efter Melodifestivalen är det dags för henne att inta Diggiloo-scenen – även det för första gången.

– Jag har alltid gått min egen väg. Jag har kompromisslöst skapat och släppt min musik på mina villkor. Har alltid vågat testa nya saker och pushat gränser, heller aldrig varit rädd för att misslyckas. Idag kan jag stolt säga att jag nått ett stort delmål i min karriär med min medverkan i Melodifestivalen, det är jag som tagit mig hit – ingen har tryckt på en knapp åt mig. Det är genom hårt arbete utan genvägar jag står här idag. Jag kommer göra allt för att vinna och ser fram emot att möta en ny publik genom Melodifestivalen och Diggiloo, säger Ida.

Boka Ida Redig till ditt event redan idag!