Boka
Anders Ankan Johansson

Med sitt unika perspektiv och skarpa humor har Anders "Ankan" Johansson etablerat sig som en av våra mest folkkära komiker. Anders är en multihumorprofil av rang och kan även titulera sig programledare, musiker, skådespelare och manusförfattare. Kontakta oss för att boka Anders "Ankan" Johansson till ditt event.
Boka Anders Ankan Johansson här

Välkommen att boka Anders Ankan Johansson hos oss

Anders ”Ankan” Johansson med sin karakteristiska östgöta-dialekt är inte bara programledare, komiker, musiker, skådespelare och manusförfattare utan dessutom karismatisk tävlande i SVT:s ”På Spåret” och en folklig multihumorprofil av rang. Att boka Anders Ankan Johansson innebär att du säkrar en komiker med erfarenhet, charm och en imponerande förmåga att anpassa sitt material efter publiken.

Våren 2020 gjorde Ankan stor succé i tittarfavoriten ”Bäst i test” i SVT och i december 2020 spelade han Ragnar i Tomas Alfredsons långfilm ”Se upp för Jönssonligan”. Anders har i många år setts i en mängd tv-program, flera av dem har han själv regisserat och/eller skrivit manus till. 

Anders har bland annat medverkat i ”Parlamentet” i TV4, scenföreställningarna ”Fars lilla tös” och ”Sitcom – en tv-fri kväll”, julkalendern ”Skägget i brevlådan”, varit programledare för ”Djursjukhuset” i SVT, spelat huvudrollen som Stig-Helmer i musikalen ”Sällskapsresan” med mera.

Många känner till Anders ”Ankan” Johansson som den ena halvan av humorduon Anders och Måns (Nilsson). Tillsammans har de skapat en lång rad radio- och tv-serier såsom ”Anders och Måns”, ”Så funkar det” och ”Succéduon”, samt scenföreställningarna ”Primater med topplån” och ”Nu har vi väl trevligt?”. Hösten 2022 åkte Ankan ut på sin första soloshow ”Alla känner Ankan” som hade premiär i Ankans hemstad Malmö. 

Med sitt unika perspektiv och skarpa humor har Anders ”Ankan” Johansson etablerat sig som en av våra mest folkkära komiker. Besök honom gärna på YouTube, där finns det gott om klipp med honom på scen och i andra sammanhang.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Anders Ankan Johansson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Anders Ankan Johansson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner