Boka
Ann Westin

Ann har sedan debuten utvecklat en helt egen stil och när hon går igång är det svårt, för att inte säga omöjligt, att värja sig för skratt. Hon har vunnit Sveriges bästa kvinnliga komiker hela tre gånger och var även nominerad för fjärde gången år 2020. Kontakta oss för att boka Ann Westin till ditt event.
Boka Ann Westin här

Välkommen att boka Ann Westin hos oss

I över 25 år har Ann roat och charmat publik över hela landet. Med sitt galna bildspråk och sin häftiga attityd intar hon scenen som en bulldozer. Och hon får verkligen alla med på tåget, vare sig det gäller anekdoter från hennes tid i vården, funderingar kring djur och natur eller vad som händer under resan till mars. Genom att boka Ann Westin till ditt evenemang så får du en erfaren och professionell komiker som levererar skarp humor och kvicka repliker. Besök gärna Ann Westin på YouTube, där finns det flera klipp med henne på scen och i andra sammanhang.

Ann har sedan debuten utvecklat en helt egen stil och när hon går igång är det svårt, för att inte säga omöjligt, att värja sig för skratt. Hon har vunnit Sveriges bästa kvinnliga komiker hela tre gånger och var även nominerad för fjärde gången år 2020. Ann har även synts i rad olika tv-program såsom Bäst i test, Släng dig i brunnen, Time-Out och är återigen aktuell i sketchprogrammet Trevlig helg på Svt. Hon har även synts i flera filmroller, senast i Helena Bergströms Dancing Queens.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Ann Westin till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Ann Westin?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner