Boka
Carl Stanley

Redan som 19-åring gjorde debut i Parlamentet och fick pris som Årets nykomling på Svenska Standupgalan. Carls favoritämnen är Skåningar, Thaibuffé och att köpa nåt fult på second hand. Kontakta oss för att boka Carl Stanley till ditt event.
Boka Carl Stanley här

Välkommen att boka Carl Stanley hos oss

Carl Stanley är stjärnskottet som redan som 19-åring gjorde debut i Parlamentet och fick pris som Årets nykomling på Svenska Standupgalan.
Att boka Carl Stanley för ditt nästa evenemang är ett säkert sätt att höja stämningen och skapa en minnesvärd atmosfär för ditt event.

2019 åkte han ut på turné med sin soloföreställning ” Född 1996” som blev utnämnd till Årets föreställning på Svenska Standupgalan.
Utöver sin standupkarriär gör han diverse TV och radiouppdrag och driver podden ”Tombola Podcast” med Marcus Berggren.

Carls favoritämnen är: Skåningar, Thaibuffé och att köpa nåt fult på second hand. Besök gärna Carl Stanley på YouTube, där finns det flera klipp med honom på scen och i andra sammanhang.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Carl Stanley till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Carl Stanley?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner