Boka
Isak Jansson

2020 blev Isak utsedd till ”Årets manliga komiker” på standupgalan. Som komiker har Isak inte bara uppträtt live, utan du kan även ha sett honom i TV-format så som Släng dig i Brunnen på SVT eller Comedy Confessions på Comedy Central. Kontakta oss för att boka Isak Jansson...
Boka Isak Jansson här

Välkommen att boka Isak Jansson hos oss

Isak har sedan många år tillbaka varit ett välkänt namn i komiker-Sverige. När han inte själv har stått på scen och levererat prisvinnande standupmaterial så har han figurerat i flera andra humorsammanhang. Bland annat har han varit redaktör för Inte OK på TV3, manusförfattare på Robins och redaktör för Radiostyrd.

2020 blev Isak utsedd till ”Årets manliga komiker” på standupgalan. Som komiker har Isak inte bara uppträtt live, utan du kan även ha sett honom i TV-format så som Släng dig i Brunnen på SVT eller Comedy Confessions på Comedy Central. Om du vill höja stämningen på ditt event så ska du definitivt boka Isak Jansson. Besök honom gärna på YouTube, där finns det flera klipp med honom på scen och i andra sammanhang.

Genom åren har Isak producerat flera shower som han turnerat med genom landet. ”Filosofi för sinnesslöa” (2011), ”Allt är Floristernas Fel” (2013), ”Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter)” (2016), ”Quick – en humorshow” (2018). Isak driver också den mycket populära podcasten Rollspelsklubben. Podcasten är en av de mest lyssnade i Sverige just nu och blev nyligen nominerad till Årets media på Svenska standup-gala. Tidigare drev han podcasten Dumma idéer.

Ljudformat är något Isak är van vid. Förutom sina egna podcasts så har Isak bland annat suttit med i Tankesmedjan 2017-2018 men också skådespelat och skrivit manus för Radio Dalälven på SR och Nyheterna 2033 (inslag för Carpe F**ing Diem) i P3. Isak har uppenbarligen många strängar på sin lyra men det som utmärker honom mest är Isaks unika förmåga att anpassa sin humor efter sin publik.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Isak Jansson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

 

Boka Isak Jansson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner