Boka
Jesper Rönndahl

Jesper är en rutinerad ståuppkomiker med ett stort intresse för det vetenskapliga och väver gärna in det i sitt innehåll. Han har genomfört flera standupturnéer såsom “Bildbevis”, “Senaste nytt” och “Jesper Rönndahl Live!”. Kontakta oss för att boka Jesper Rönndahl...
Boka Jesper Rönndahl här

Välkommen att boka Jesper Rönndahl hos oss

Jesper har synts och hörts frekvent i flera radio- och TV-sammanhang genom åren. Du kan ha hört honom i till exempel “Pang Prego” eller “Hej domstol!” på P3 eller sett honom i “Vem mördade skolan?”, “Centralskolan” eller “Dips” på SVT. Jesper var även programledare för satirprogrammet “Svenska nyheter” mellan 2018-2019. Hela två gånger har han dessutom vunnit SVTs “På spåret” tillsammans med Elisabet Höglund.

Utöver sitt engagemang i radio och TV är Jesper en rutinerad ståuppkomiker med ett stort intresse för det vetenskapliga och väver gärna in det i sitt innehåll. Han har genomfört flera standupturnéer – “Bildbevis”, “Senaste nytt” och “Jesper Rönndahl Live!”. Genom att boka Jesper Rönndahl så lyfter du ditt event till nya höjder. Besök honom gärna på YouTube, där finns det flera klipp med honom på scen och i andra sammanhang.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Jesper Rönndahl till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

 

Boka Jesper Rönndahl?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner