Ann Westin

Boka komiker Ann Westin här

Boka komiker Ann Westin till ert event! I över 25 år har Ann roat och charmat publik över hela landet. Med sitt galna bildspråk och sin häftiga attityd intar hon scenen som en bulldozer. Hon får verkligen alla med på tåget, vare sig det gäller anekdoter från hennes tid i vården, eller funderingar kring djur och natur.

Ann har sedan debuten utvecklat en helt egen stil. När hon går igång är det svårt, för att inte säga omöjligt, att värja sig för skratt. Hon har blivit korad till Sveriges bästa kvinnliga komiker hela tre gånger och var även nominerad för fjärde gången år 2020.

Ann har även synts i rad olika tv-program såsom Bäst i test, Släng dig i brunnen, Time-Out och Trevlig helg på Svt. Hon har även synts i flera filmroller, senast i Helena Bergströms Dancing Queens.

”Ann Westin tillhör de komiker som bara behöver gå in på scenen och öppna munnen för att få skrattarna på sin sida. Westin talar en go’ göteborgska och hon kan med enkla medel anamma en seriefigursliknande mimik, två fantastiska egenskaper för en komiker. Dessutom var hon utrustad med ett kvalitativt material som hon framförde på ett vältrimmat och vältajmat sätt. En klar succé.” / UNT.se

Välkommen att kontakta oss för att boka komiker Ann Westin!