Boka
Magnus Betnér

Betnér är känd för sin förmåga att utmana gränser och väcka tankar hos publiken genom att ta upp kontroversiella ämnen på ett sätt som provocerar och samtidigt underhåller. Hans humor är direkt, ibland rå, men alltid genomtänkt och intelligent. Kontakta oss för att boka Magnus Betnér...
Boka Magnus Betnér här

Välkommen att boka Magnus Betnér hos oss

I över 25 år har Magnus Betnér rört upp känslor. han är en av Sveriges mest framstående komiker, en man vars vassa tunga och bitska humor har gjort honom till en älskad figur på den svenska underhållningsscenen. Med fler föreställningar och fler ”lapp på luckan” än landets övriga komiker tillsammans så är Magnus Betnér fortfarande långt från mätt. Du ska definitivt boka Magnus Betnér till ditt event om du vill ha snabb och intelligent humor.

Betnér är känd för sin förmåga att utmana gränser och väcka tankar hos publiken genom att ta upp kontroversiella ämnen på ett sätt som provocerar och samtidigt underhåller. Hans humor är direkt, ibland rå, men alltid genomtänkt och intelligent. Besök gärna Magnus Betnér på YouTube, där finns det flera klipp med honom på scen och i andra sammanhang.

Oavsett om du älskar eller ogillar hans kontroversiella stil kan vi alla enas om att Magnus Betnér har satt avtryck i svensk komik och fortsätter att göra det med sina modiga och vassa observationer. I mer än 25 år har Magnus Betnér stått längst fram i ledet när svensk standup comedy ska utvecklas. Med er i publikens hjälp tar vi i nu nästa steg framåt och tillsammans utforskar vi helt nyskapat standupmaterial.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Magnus Betnér till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Magnus Betnér?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner