Boka
Måns Möller

Han ses som en av landets bästa improvisatörer och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Kontakta oss för att boka Måns Möller...
Boka Måns Möller här

Välkommen att boka Måns Möller hos oss

Måns Möllers humor är snabb, bred och vass. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Han ses som en av landets bästa improvisatörer och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – utan att brännas. Om du vill sätta guldkant på ditt event så ska du boka Måns Möller.

För den breda publiken är Måns Möller kanske mest känd för all sin TV-medverkan. Bl.a. sitt egna tv-program ”Cirkus Möller”, men även som panelmedlem i ”Time Out”, som programledare för ”Extra Extra” och medverkande i humorprogram som ”Parlamentet” och ”Alla för En”.

Hösten 2018 fick vi också se en annan sida av Måns i programserien ”Superungar”. Ett program där Måns får utrymme för sitt stora engagemang inom funktionsvariationer. Våren 2020 var Måns en av deltagarna i Den stora hälsoresan som sändes på Dplay och Måns medverkade även i Stjärnorna på slottet på SVT 2020 och gjorde braksuccé.

Måns har gjort flertalet standupturnéer både ensam och ihop med komikerkollegor. Senast var “Världens Historia – Den osminkade sanningen” tillsammans med Özz Nûjen. Sommaren 2022 var Måns ute med Diggilooturnén. Besök gärna Måns Möller på YouTube, där finns det flera klipp med honom på scen och i andra sammanhang.

Kontakta oss för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Måns Möller till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Måns Möller?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner