Boka
Marika Carlsson

Hon är en smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga stå upp komiker” på Svenska Standupgalan. Kontakta oss för att boka Marika Carlsson...
Boka Marika Carlsson här

Välkommen att boka Marika Carlsson hos oss

Hon är en av de mest glittrande komikerna i dag, det går inte att värja sig för denna energiknippe som på scenen smittar med sin glädje och entusiasm. Marika är en fulländad underhållare med avväpnande stil, energi och en värme som känns. Vi kan varmt rekommendera dig att boka Marika Carlsson till ditt event.

Hon är en smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga stå upp komiker” på Svenska Standupgalan och blev ”Årets talare” 2021 för My Speaker. Besök gärna Marika Carlsson på YouTube, där finns det flera klipp med henne på scen och i andra sammanhang.

Genom åren har Marika medverkat i ett flertal olika TV-program. Hon har lett Melodifestivalen, tävlat i ”Bäst i test” och medverkat i Stjärnorna på slottet. Om du har missat hennes medverkan på TV kanske du har hört henne i radio P1, Vinterprat 2022 eller hennes Sommarprat 2012.

Marika är inte bara komiker, hon är även skådespelerska och har medverkat i olika serier bla Julkalendern i SVT, 2020. Hon har både dansat och sjungit på Diggilooturnen, samt skrivit självbiografin ”Såna som du ska inte va här”, som vann ”Årets bok” på QX-galan 2019.

Marika har tre kritikerrosade soloshower bakom sig: ”En negers uppväxt” som hon turnerade med under åren 2010-2015,  ”Jag är Gud” som hade Sverigeturné 2016-2017. Hennes senaste show heter: ”Smalast när man dör vinner”, som hade premiär hösten 2022 och hon avslutar nu turnén på Stadsteatern i dec 2023.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Marika Carlsson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Marika Carlsson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner