Boka
Mårten Andersson

Han har tillhört Sveriges bästa och mest populära standup komiker i över 20 år. Mårten började sin karriär som programledare på P3 och ZTV men bytte bana till humor år 2000. Kontakta oss för att boka Mårten Andersson...
Boka Mårten Andersson här

Välkommen att boka Mårten Andersson hos oss

Mårten Andersson är en Grammynominerad och flerfaldigt prisbelönt komiker. Han är född i Stockholm och började sin karriär som programledare på P3 och ZTV men bytte bana till humor år 2000. Han har tillhört Sveriges bästa och mest populära standup komiker i över 20 år. Genom att boka Mårten Andersson till ditt event får du humor av högsta kvalité. Besök gärna Mårten på YouTube, där finns det flera klipp med honom på scen och i andra sammanhang.

Just nu är Mårten aktuell med den kritikerrosade och galna publiksuccén MÅRTEN CVETKOVIC. Efter att ha träffat sin stenhårda serbiska kvinna och skaffat familj blir Mårten Andersson rejält vilse i sin manlighet. Mjukiskultur möter machokultur och det blir massor av roliga krockar och nya insikter.

Mårten upptäcker ett levande, galet Balkan där till och med husdjuren röker och Stasha möter ett fyrkantigt, reserverat Sverige där det ska vara tyst i busskön. Dessutom börjar parets åldersskillnad göra sig rejält påmind. 2024 åker Mårten Andersson på en förlängd Sverigeturné med sin tredje soloshow, Mårten Cvetkovic, som hyllats land och rike runt av både publik och recensenter.

MÅRTEN CVETKOVIC är en riktig feelgood-föreställning som bygger på en genuin och äkta berättelse om drömmar, kärlek, kulturkrockar, småbarnsliv, fördomar och medmänsklighet.  Missa inte årets varmaste humorföreställning!

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Mårten Andersson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Mårten Andersson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner