Boka
Martin Svensson

Martin Svensson är en av Sveriges mest bokade komiker. Hans vardagsnära humor med massor av igenkänning gör succé på ståuppklubbar som Norra Brunn och på otaliga företagsarrangemang över hela landet. Kontakta oss för att boka Martin Svensson...
Boka Martin Svensson här

Välkommen att boka Martin Svensson hos oss

Martin Svensson är en professionell och rutinerad komiker med mer än 20 års erfarenhet och som gjort över 2200 föreställningar med standup. Han är dessutom en skicklig konferencier som blev utnämnd till Årets Konferencier 2010. Du ska definitivt boka Martin Svensson om du vill ha en rutinerad komiker med träffsäker humor. Besök gärna Martin Svensson på YouTube, där finns det flera klipp med honom på scen och i andra sammanhang.

Martin Svensson är en av Sveriges mest bokade komiker. Hans vardagsnära humor med massor av igenkänning gör succé på ståuppklubbar som Norra Brunn och på otaliga företagsarrangemang över hela landet. Martin levererar, både som komiker och konferencier. Han är professionell, påläst och vansinnigt rolig. Martin Svensson skall upplevas live!

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Martin Svensson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Martin Svensson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner