Boka
Patrik Larsson

Patrik arbetar ofta tillsammans med de största komikerna och uppträder regelbundet på Sveriges standup-scener. Hans humor är varm, energisk och lite absurd men framförallt fruktansvärt rolig. Kontakta oss för att boka Patrik Larsson...
Boka Patrik Larsson här

Välkommen att boka Patrik Larsson hos oss

Patrik är en väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över 20 år. Hans humor är varm, energisk och lite absurd men framförallt fruktansvärt rolig. Patrik bygger mycket av sin komik på alla hans olika galna och populära karaktärer – vilket skapar igenkänningshumor i sin bästa form! När du boka Patrik Larsson så medföljer skrattgaranti.

Han ser lite fullifan ut och får en som publik att undra, vad kommer härnäst? Svaret är, ytterligare ett skratt. Patrik arbetar ofta tillsammans med de största komikerna och uppträder regelbundet på Sveriges standup-scener. Besök gärna Patrik Larsson på YouTube, där finns det flera klipp med honom på scen och i andra sammanhang.

Han har även lång erfarenhet som skådespelare inom TV, teater och film. Mest känd är Patrik för sin karaktär Karsten Torebjer – Psychic medium, det galna danska mediumet. 

Under de senaste åren har han, som Karsten, haft två bejublade och helt utsålda Sverigeturnéer, varit med i åtskilliga tv och radio-program och fått en guldskiva för hans låt “Vem är du?” Karsten är extremt populär på sociala medier, med 100.000-tals fans. Karsten finns att streama på SVT Play & på Netflix.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Patrik Larsson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Patrik Larsson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner