Boka
Per Andersson

Per är komikern som kan dyka upp var som helst med sin halvgalna och varierande humor. Han har medverkat i TV-program som Parlamentet, Grotesco, Time Out, adventskalendern, Melodifestivalen med mera. Kontakta oss för att boka Per Andersson...
Boka Per Andersson här

Välkommen att boka Per Andersson hos oss

Per Andersson är en av våra starkast lysande stjärnor på den svenska komikerhimlen. Han har medverkat i TV-program som Parlamentet, Grotesco, Time Out, adventskalendern, Melodifestivalen mm. Det är nästan lättare att räkna upp vilket program han inte varit med i. Per är komikern som kan dyka upp var som helst med sin halvgalna och varierande humor. Vill du ha underhållning där allt kan hända ska du boka Per Andersson! Besök gärna Per på YouTube, där finns det flera klipp med honom på scen och i andra sammanhang.

Per har dessutom medverkat i flertalet hyllade musikal- och teateruppsättningar. Han har till exempel spelat en av huvudrollerna i publik- och kritikerrosade The Book of Mormon, på China Teatern i Stockholm. Senast sågs han SVT:s julkalender ”Panik i tomteverkstan”.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Per Andersson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Per Andersson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner